Ilmainen toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan Helsingin alueille ilman postikuluja – huolimatta tilauksen suuruudesta. Käytämme toimitukseen aina omistautuneita kuljettajiamme, jotta huonekalusi pääsevät turvallisesti perille.

Maksu vastaanoton yhteydessä

Ei ennakkomaksuja – Voit maksaa vastaanoton yhteydessä joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla!

365 päivän rahat takaisin -lupaus

Mikäli et ole 100% tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa meille tilaamasi tuotteen 365 kalenteripäivän.

Hyvä hinta takuu

Työskentelemme suoraan valmistajien kanssa joten pystymme takaamaan parhaat hinnat – voit aina olla varma siitä, että saat parhaan hinnan.

1 tilaus = 1 puu

Istutamme yhden puun jokaisesta toimitetusta tilauksesta. Kiitos sinulle, että pystymme istuttamaan tuhansia puita.

Maksaminen

Käteismaksu vastaanoton yhteydessä

Sinun mukavuuttasi ajatellen mahdollistamme sen, että voit maksaa tuotteesi aivan kuten olet tottunut tavallisissa kaupoissakin – käteisellä. Näin ollen voit maksaa käteisellä vastaanoton yhteydessä, et tilauksen tekemisen yhteydessä. Kotiinkuljetuksen yhteydessä saat kuljettajalta ostokuitin (sis. verot) tilauksestasi.

 

Luotto tai pankkikorttimaksu vastaanoton yhteydessä

Vastaanoton yhteydessä voit tietenkin maksaa myös luotto- tai pankkikortilla. Saat kuljettajalta kortinlukijan joten voit skannata korttisi helposti ja maksaa saman tien. Saat kuljettajalta myös maksukuitin (sis. verot).

 

Klarna-tilin tai -laskun

Klarna haluaa luoda turvallisempia, yksinkertaisempia ja mukavampia tapoja verkko-ostosten maksamiseen. Tämä merkitsee muun muassa sitä, että saat tilatut tuotteet aina ennen kuin maksat ne, riippumatta siitä, minkä maksutavan valitset.

Klarna-tili (Klarnan ehdot)

Kokoa kaikki ostoksesi yhdelle laskulle ja maksa kuukausittain sinulle sopivissa erissä.
Joskus on mukavampaa maksaa laskut omassa tahdissa. Kun valitset maksutavaksesi Klarna-tilin, voit itse päättää kuukausieriesi koon. Kaikki Klarna-tilillä maksetut ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle, teitpä tilauksen mistä tahansa palveluamme tarjoavasta verkkokaupasta. Hyvä puoli palvelussamme on myös se, että se on suunniteltu nimenomaan nettiostoksia varten. Sinun ei tarvitse täyttää monimutkaisia lomakkeita tai kirjautua sisään eri palveluihin. Vahvistat ostoksesi helposti ja turvallisesti omalla henkilötunnuksellasi.
Yksinkertaista – Osta henkilötunnuksella.
Turvallista – Saat tuotteet ennen maksamista.
Mukavaa – Maksa kuukausittain kuun lopussa.
Joustavaa – Maksa tilaus pienemmissä erissä.

Klarna-lasku (Klarnan ehdot)
Tilaa tuotteet ja maksa ne laskulla tuotteiden saapumisen jälkeen.
Asioidessasi tavallisessa kaupassa, voit aina tutustua tuotteisiin ennen maksua. Tämä on mielestämme hyvä tapa tehdä ostoksia: tiedät aina saavasi juuri sen tuotteen, josta maksatkin. Klarna-lasku toimii aivan samalla tavalla: saat tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Nettiostosten tekeminen on nyt myös entistä helpompaa: Klarnalla maksaessasi sinun tarvitsee yhteystietojesi lisäksi ilmoittaa vain henkilötunnuksesi.
Yksinkertaista – Osta henkilötunnuksella.
Turvallista – Maksa vasta toimituksen jälkeen.
Mukavaa – Aina vähintään 14 päivää maksuaikaa.
Joustavaa – Maksa koko summa kerralla.

 

Paras hintatakuu

Paras hintatakuu on tällöin voimassa, kun asiakas löytää Suomessa verkkomyynnissä olevan saman esineen (tuotemerkki, versio, malli) alemmalla hinnalla. Alennamme tuotteen hinnasta hinnan erotuksen ja toimitamme tuotteet ilmaiseksi Helsingin alueelle.

Jotta voisit käyttää parasta hintatakuutta, lähetä yhtiöllemme toisen Suomessa toimivan verkkokaupan linkki, jossa on samanlainen tuote halvemmalla hinnalla.

Linkit voit lähettää sähköpostiosoitteeseen, Facebook-viestinä tai laittaa sen kommenttikenttään tilauksen yhteydessä.

Paras hintatakuu ei ole voimassa seuraavissa tilanteissa:

  • Jos halvempi tuote on erimallinen;
  • Jos ei ole mahdollista ostaa tuotteen lähetetyn linkin kautta;
  • Jos kyseessä on jälleenmyytävä tuote.

Mikäli olemme soveltaneet hintaerotusta tilaukseen, lisäalennuksia ei ole mahdollista soveltaa.