Ilmainen toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan Helsingin alueille ilman postikuluja – huolimatta tilauksen suuruudesta. Käytämme toimitukseen aina omistautuneita kuljettajiamme, jotta huonekalusi pääsevät turvallisesti perille.

Maksu vastaanoton yhteydessä

Ei ennakkomaksuja – Voit maksaa vastaanoton yhteydessä joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla!

365 päivän rahat takaisin -lupaus

Mikäli et ole 100% tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa meille tilaamasi tuotteen 365 kalenteripäivän.

Hyvä hinta takuu

Työskentelemme suoraan valmistajien kanssa joten pystymme takaamaan parhaat hinnat – voit aina olla varma siitä, että saat parhaan hinnan.

1 tilaus = 1 puu

Istutamme yhden puun jokaisesta toimitetusta tilauksesta. Kiitos sinulle, että pystymme istuttamaan tuhansia puita.

Palautukset ja hyvitykset

Kaikkiin tuotteisiimme kuuluu takuu sen varalta, että huomaat niissä valmistusvirheen tai kuljetuksessa tapahtuneen vaurion. Otamme ongelmasta selvää takuutuotteita tilatessa tai tuotteen korvaamisessa uudella tai hyvitettäessä kuljetus sinulle. Jos mahdollista – lähetä kuvat virheistä tai vaurioista sähköpostitse – tämä nopeuttaa tilanteen selvittämistä. Kaikki tiedot takuihin liittyen saat numerosta  09 4241 5977 tai sähköpostitse osoitteesta info@huonekalut1.fi.

Huonekalut1.fi 365 päivän rahat takaisin -lupaus

Toisin kuin monien muiden verkkokauppojen ja muiden kauppojen kohdalla, mikäli et ole 100% tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa meille tilaamasi tuotteen 365 kalenteripäivän (kyllä, koko vuosi!) sisällä ja saat rahasi takaisin. Tuotteiden palauttamisessa on noudatettava seuraavia ehtoja:

 • Tuote on palautettava sen alkuperäisessä pakkauksessa (tuotteen tarkastelemiseksi voit leikata pakkausteipin, joka pitää paketin kasassa);
 • Hyväkuntoisia Koottuja tuotteita ei voi palauttaa;
 • Tuotteessa ei saa olla asiakkaan aiheuttamia vaurioita;
 • Mikäli tuotteen palautuksen syynä on huono laatu, pidätämme oikeuden vaihtaa tuote parempilaatuiseen tuotteeseen tai palauttaa siitä maksetut rahat;
 • Tuote on oltava myytävässä kunnossa (laput, suojapakkaukset on oltava ehjät) (tämä pykälä ei päde silloin, kun tuote palautetaan kehnon valmistuslaadun vuoksi);
 • Palautetussa tuotteessa on oltava kaikki yksiköt ja paketit mukana, juuri kuten se toimitettiin.
 • Velvoituksemme on tehdä tuotteiden palautus 20 arkipäivän sisällä, mikäli ei toisin sovittu. Rahat voidaan hyvittää tilisiirtona tai asiakkaan ilmoittamalle PayPal-tilille. Rahat hyvitetään ainoastaan palautetuista tuotteista, ei maksetuista palveluista.

24 kuukauden laatutakuu

Kaikkien Huonekalut1.fi –sivulla myytävien tuotteiden pääominaisuudet on listattu niiden kuvauksen alla. Kaikkia Huonekalut1.fi -sivustolla myytyjä tuotteita koskee valmistajan takuu, ja niiden ehdot ja edellytykset voit lukea tuotekuvauksesta ja takuukuiteista. Ennen kuin kokoat yhtäkään näistä tuotteista, tarkista se huolellisesti. Takuun edellytykset:

 • Asiakkaan on noudatettava kokoamisohjeita kootessaan tuotetta;
 • Tuotetta on käytetty siihen tarkoitettuun käyttöön;
 • Takuu koskee tuotteen laatuvirheitä, jotka ovat aiheutuneet joko valmistajan toimesta tai myyjän järjestämän kuljetuksen vuoksi. Ostajat menettävät takuuoikeutensa näissä tapauksissa:
 • Ostaja ei noudattanut huonekalujen säilytys- tai valvontasääntöjä;
 • Tuotteet ovat ostajan vahingoittamia;
 • Huonekalu ei ole kärsinyt force majeurea;

Ilmoitathan huonekalujen käytön aikana huomatuista virheistä käyttämällä verkkosivustolla www.huonekalut1.fi ilmoitettuja yhteystietoja. Takuukauden aikana Huonekalut1.fi selvittää kaikki laatuun ja määrään liittyvät yhteensopimattomuudet. Yhtiö kustantaa kaikki korjaukset ja parempilaatuisiin tuotteisiin tai osiin vaihtamisen. Huonekalut1.fi :llä on velvollisuus ratkaista takuutapaukset 20-45 arkipäivän sisällä takuun rekisteröimispäivästä.  Jos huomaat ostamasi tuotteen olevan huonolaatuinen, on sinulla oikeus palauttaa tuote meille 24 kuukauden kuluessa toimituksesta. Noudamme tuotteet ilmaiseksi omilla kuljetusvälineillämme. Tällaisessa tapauksessa huonolaatuinen tuote vaihdetaan kunnolliseen tai maksettu hinta hyvitetään. Otathan kuvat takuukauden (24 kuukautta) aikana huomatuista valmistusvirheistä ja lähetäthän ne meille osoitteeseen info@huonekalut1.fi. Valmistaja päättää voidaanko takuuta soveltaa – eli johtuuko virhe valmistajasta vai muista syistä. Sinulle ilmoitetaan valmistajan päätöksestä ilmoittamiesi yhteystietojen välityksellä. Huomioithan, että:

 • Valmistajan takuu ei koske huonekalun luonnollisesti kuluneita osia tai tekstiiliä.
 • Mikäli huonekalun palauttamisen syynä on huono laatu, sitoudumme korvaamaan huonolaatuisen huonekalun tyydyttävän laatuisella, tai hyvittämään maksetut rahat.