Ilmainen toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan Helsingin alueille ilman postikuluja – huolimatta tilauksen suuruudesta. Käytämme toimitukseen aina omistautuneita kuljettajiamme, jotta huonekalusi pääsevät turvallisesti perille.

Maksu vastaanoton yhteydessä

Ei ennakkomaksuja – Voit maksaa vastaanoton yhteydessä joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla!

365 päivän rahat takaisin -lupaus

Mikäli et ole 100% tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa meille tilaamasi tuotteen 365 kalenteripäivän.

Hyvä hinta takuu

Työskentelemme suoraan valmistajien kanssa joten pystymme takaamaan parhaat hinnat – voit aina olla varma siitä, että saat parhaan hinnan.

1 tilaus = 1 puu

Istutamme yhden puun jokaisesta toimitetusta tilauksesta. Kiitos sinulle, että pystymme istuttamaan tuhansia puita.

Toimitus

Furniture delivery in helsinki Toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen. Jokaisen tuotteen esittelysivulla näet kyseisen tuotteen arvioidun toimitusajan. Jos mahdollista, toimitusaikaa voidaan lyhentää. Toimitamme tilaukset perille ennalta sovittuun ja asiakkaille sopivaan aikaan.

  • Toimitamme kaikki tilaukset ilmaiseksi Helsinkiin ja sen lähialueille ja käytämme aina omistautuneita kuljettajaamme, mikä takaa sen, että huonekalusi saapuvat turvallisesti perille.
  • Tilauksen sisäänkantomaksu on 20 €, mikäli tuote kannetaan asunnon sisälle asti (sisäänkanto vain jos mahdollista). Kuljettaja tarvitsee kantoapua isommissa paketeissa kuten sohvat ja vaatekaapit.
  • Toimitukset muualle Suomeen lähetetään Matkahuollon kautta. Tarkka toimituksen hinta lasketaan tilauksen loppusummasta kassalla automaattisesti.
  • Huonekalut toimitetaan yleensä tasaisesti pakattuina ja eivät ole koottu, asennusohjeet on pakkauksen sisällä.
  • Pyynnöstä on mahdollisuus järjestää toimitus myös ulkomaille. Jotta saataisiin arvioitu toimitushinta, ilmoita meille haluamaasi huonekalujen luettelo ja toimitusosoite sähköpostitse.

Lähetämme tekstiviestillä tarkemmat tiedot toimituksesta viimeistään päivää ennen toimitusajankohtaa. Toimitusajan voi kätevästi vaihtaa lähettämällä viestiä tai soittamalla meidän asiakaspalveluun.

Jokaisen tuotteen esittelysivulla näet kyseisen tuotteen toimitusajan, joka lasketaan vahvistustapahtumasta. Vahvistamme tilauksesi käsittelyn jälkeen. Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Tarkistathan tilauksen heti sen saapuessa ja vasta sen jälkeen allekirjoita rahtikirja. Mikäli on toimitettu viallinen tuote tai tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan on tehtävä merkintä vauriosta myös rahtikirjaan ja otettava yhteys meihin. Mikäli tuotteista löytyy virheitä tai vaurioita pakkauksen avamisen jälkeen, ilmoita niistä sähköpostitse info@huonekalut1.fi tai soittamalla 09 4241 5977. Kuvien lähettäminen nopeuttaa huomattavasti käsittelyprosessia.

Jos maksutavaksi on valittu kortti- tai käteismaksu toimituksen yhteydessä, sitten varmista, että sinulla on maksamiseen tarvittava summa.