Ilmainen toimitus

Kaikki tilaukset toimitetaan Helsingin alueille ilman postikuluja – huolimatta tilauksen suuruudesta. Käytämme toimitukseen aina omistautuneita kuljettajiamme, jotta huonekalusi pääsevät turvallisesti perille.

Maksu vastaanoton yhteydessä

Ei ennakkomaksuja – Voit maksaa vastaanoton yhteydessä joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla!

365 päivän rahat takaisin -lupaus

Mikäli et ole 100% tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa meille tilaamasi tuotteen 365 kalenteripäivän.

Hyvä hinta takuu

Työskentelemme suoraan valmistajien kanssa joten pystymme takaamaan parhaat hinnat – voit aina olla varma siitä, että saat parhaan hinnan.

Yksityisyys ja tietosuoja

1. Teidän yksityisyytenne on meille erittäin tärkeää. Yrityksellämme Huonekalut1 on muutamia perusperiaatteita joita me aina noudatamme:

1.1. Kysymme teidän henkilötietojanne, ainoastaan jos me todella tarvitsemme niitä.

1.2. Emme jaa teidän henkilötietojanne kolmansien osapuolien kanssa.

1.3. Asiakkaamme omaavat aina täydet oikeudet omien henkilötietojensa käyttöön liittyen. Jos ette halua, että henkilötietosi tallennetaan Huonekalut1 verkkokauppaan, on tällöin huomattava, että on olemassa mahdollisuus, jolloin asiakas ei voi käyttää kaikkia verkkokaupan ominaisuuksia.

1.4. Emme tallenna henkilötietojanne ylös. Henkilötietonne tallentuvat ainoastaan tilaustenne käsittelyä ja toimittamista varten. 

 

Sivuillamme vierailevat käyttäjät

2. Kuten useimmat sivustojen ylläpitäjät, Huonekalut1 kerää ainoastaan ei-henkilökohtaisia tunnistetietoja. Nämä pitävät sisällään tunnistetietoja, joita nettiselaimet ja serverit tyypillisesti käyttävät, kuten selaimen tyyppi, kieliasetukset, sivusto viittaukset, sekä päivämäärä ja vierailuaika. Huonekalut1 sivuston tarkoitus kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja on ymmärtää paremmin, miten sivuston käyttäjät käyttävät sivuston verkkosivuja, jotta voimme tehdä sivuston käytöstä asiakkaallemme vaivattomampaa ja mukavampaa.

 

Henkilökohtaisten tunnistetietojen suojaus

3. Huonekalut1 jakaa asiakkaan henkilötietoja vain ja ainoastaan sellaisten työntekijöiden, urakoitsijoiden ja yhteistyöyritysten kanssa joiden:

3.1. Pitää saada tiedot käyttöönsä, jotta asiakkaan tilaus voidaan käsitellä Huonekalut.1 sivuilla taikka, jotta asiakkaille voidaan toimittaa Huonekalut.1 sivujen palveluita

3.2. Jotka ovat sopineet etteivät jaa tietoja kolmansille osapuolille. Jotkut työntekijät, alihankkijat ja yhteistyöyritykset voivat olla asiakkaan kotimaan rajojen ulkopuolella. Käyttämällä Huonekalut.1 sivuja asiakas suostuu tietojensa luovutukseen vastaaville työntekijöille ja toimittajille.

3.3. Huonekalut1 ei vuokraa eikä myy asiakkaidensa henkilätietoja kenellekään. Henkilötiedot ovat avoimia ainoastaan yrityksen työntekijöille, alihankkijoille sekä sidos organisaatioille. Jos asiakas on Huonekalut1 sivun rekisteröitynyt käyttäjä ja on toimittanut sivustolle sähköpostiosoitteensa, voi Huonekalut1 tällöin lähettää asiakkailleen sähköposteja, kertoen uusista ominaisuuksista, kysyä palautteita, taikka pitää asiakkaan ajantasalla uusista tuotteista ja tarjouksista. Käytämme enimmäkseen tuote blogeja vastaavan tiedon toimittamiseen asiakkaillemme, pystyäksemme pitämään sähköpostien lähettelyn asiakkaillemme vähäisenä. Mikäli asiakas lähettää meille toiveen (esimerkiksi sähköpostin välityksellä) pidätämme oikeuden sähköpostin julkaisuun, jotta voimme selventää, vastata taikka auttaa toisia asiakkaitamme. Huonekalut1 pyrkii suojaamaan asiakkaidensa tiedot, jotta asiakkaiden henkilötietoja ei käytettäisi luvattomasti missään tilanteessa.

 

Kuinka suojaamme tietonne?

4. Sivuillamme on erinäisiä turvatoimia, jotta voimme varmistaa henkiökohtaisten tietojenne turvalisuuden asiakkaan tehdessä tilausta, lähettäessä taikka käyttäessä henkilökohtaisia tietojaan.

4.1. Tarjoamme asiakkaillemme aina turvatun palvelimen. Kaikki toimitettu arkaluontoinen tieto salataan SSL-teknologiaa avuksi käyttäen. Tiedot ovat ainostaan niiden osapuolien nähtävissä ja käytettävissä joilla on erityiset käyttökoikeudet päästä käsiksi tietoihin ja joita vaaditaan pitämään kaikki tiedot salaisina.

 

Asiakastietojen käyttäminen

5. Asiakastietojen käyttäminen5. Käytämme asiakastietoja seuraavin tavoin:

5.1. Lähettääksemme asiakkaillemme uutiskirjeitä ajoittain.

5.2. Vahvistaaksemme, että sivujemme sisältö on esitetty asiakkaalle mahdollisimman tehokkaasti.

5.3. Toimittaaksemme asiakkaillemme tietoja, tuotteita taikka palveluita joita asiakkaamme on tilannut taikka joita uskomme asiakkaidemme tarvitsevan, ainoastaan tapauksissa joissa asiakas on hyväksynyt yhteydenoton vastaavissa tilanteissa.

5.4. Jotta voimme täyttää sopimus vaatimukset meidän ja asiakkaidemme välillä.

5.5. Jotta asiakkaamme voivat osallistua interaktiivisiin ominaisuuksiimme joita palvelumme tarjoavat ainoastaan asiakkaan tähän suostuessa.

5.6. Ilmoittaaksemme palveluidemme muutoksista asiakkaillemme.

5.7. Me emme jaa asiakastietojamme kolmansien osapuolien kanssa. Mikäli tulevaisuudessa kuitenkin teemme niin, silloin olemme sitoutuneita tiedoittamaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisista muutoksista tarjoten samalla vaihtoehtoa asiakkaillemme, jossa tämän ei ole pakkosuostua kyseiseen uudistukseen.

 

Evästeet

6. Keräämme evästeiden kautta tietoja asiakkaidemme tietokoneista, liittyen esimerkiksi IP osoitteisiin, käyttöjärjestelmiin, hakuselaimiin, järjestelmänhallintaan ja raportoidaksemme yhteenlaskettua tietoa mainostajillemme. Kyseinen data on ainoastaan statististiikkaa käyttäjistämme. Data sisältää muunmuassa käyttäjiemme selaustapoja sekä toimia, eikä siitä ole mahdollista erottaa taikka tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä.

6.1. Samasta syystä johtuen voimme saada haltuumme informaatiota yleisestä internetin käytöstänne, käyttäen evästetiedostoja, jotka ovat tallennettuna jokaisen tietokoneen kovalevylle. Evästeet sisältävät tietoa joka on tallentunut tietokoneenne kovalevylle. Evästeet auttavat meitä parantaman sivujamme sekä tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaampaa ja persoonallisempaa palvelua. Evästeet auttavat meitä mm:

6.2.1. Arvioimaan käyttäjakantamme kokoa sekä käyttötapoja.

6.2.2. Tallentamaan tietoja käyttäjiemme mieltymyksistä, jotta voimme muokata sivujamme paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja mieltymyksiin.

6.2.3. Nopeuttaa tuotehakua.

6.2.4. Tunnistaaksemme asiakkaan tämän palatessa sivuillemme.

6.3. Hyödynnämme seuraavan kaltaisia evästeitä asiakkaiden vieraillessa sivuillamme:

6.3.1. Istuntoevästeitä, jotka poistuvat automaattisesti jokaisen vierailun jälkeen.

6.3.2. Pysyviäevästeitä, jotka jäävät voimaan vierailujen jälkeen, joita esimerkiksi hyödynnetään siinä, että vierailijoidemme ei tarvitse erikseen kertoa asuinmaataan jokaisen vierailun alussa.

6.3.3. Sähköpostieväteitä, jotka asetetaan tietokoneellenne lähettämämme sähköpostin välityksellä, ja joita sivumme käyttää vieraillessasi sivustollamme.

6.3.4. Kolmannen osapuolen evästeet, joita yhteistyökumppanimme käyttää. Esimerkiksi mittaakseen kävijämääräämme sekä toimitaakseen mainoksiamme.

6.4. Sivustomme käyttäjät voivat koska tahansa kieltäytyä käyttämästä evästeitä aktivoimalla selainasetuksista vaihtoehdon, joka kieltää evästeiden asettamisen. Kävijän tulee kuitenkin pitää mielessä, että valikoimalla kyseisen asetuksen, kävijä ei pääse käsiksi sivustomme tiettyihin ominaisuuksiin. Mikäli vierailijamme ei ole erikseen määritellyt asetuksia, jotta tämä kieltäytyy evästeiden käytöstä, silloin järjestelmämme asettaa automaattisesti vierailijan koneelle tämän vieraillessa sivuillamme. Jatkamalla sivuston käyttöä ilman että vierailija muutta asetuksia estääkseen evästeet, vierailija tällöin hyväksyy evästeiden käytön automaattisesti.

6.5. Sivustolla Huonekalut1.fi käytetyt evästeet:

Evästeen nimi

Työaika

Mitä varten se on

sid_customer

2 viikkoa

Tämä eväste on välttämätön, jotta verkkosivusto toimii oikein. Sitä käytetään, kun asiakas lisää tuotteen ostoskoriin. Tämä eväste mahdollistaa tilauksen huonekalut1.fi -sivustolla.

PHPSESSID

Selauksen loppuun asti

Tallentaa tiedot kuinka monta kertaa asiakas vieraili sivulla ensimmäisestä vierailustaan viimeiseen asti.

_utma

2 vuotta

Eväste on välttämätön, jotta verkkosivusto toimii oikein.

_utmb

30 minuuttia

Tallentaa aikaleiman, kun asiakas on tullut verkkosivustoon.

_utmc

Kunnes istunto päättyy

Tallentaa aikaleiman, kun asiakas poistuu verkkosivustosta. 30 minuutin kuluttua, jos asiakas ei ole poistunut verkkosivustolta, eväste pysähtyy automaattisesti.

_utmz

6 kuukautta

Tallentaa tiedot, joista asiakas ohjasi verkkosivustoon, hakukonetta käytettiin, linkkiä painettiin, mitä avainsanoja käytetiin ja mistä maasta kävijä saapui verkkosivustoon.

 

6.6. Tallennettujen evästeiden poistaminen:

6.6.1. Google Chrome.

6.6.2. Safari.

6.6.3. Mozilla Firefox.

6.6.4. Opera.

6.6.5. Microsoft Edge.

6.6.6. Microsoft Internet Explorer.

 

Käyttöehdot, ilmoitukset ja tarkistukset

7. Mikäli teillä on minkäänlaisia huolia liittyen Huonekalut1 sivuston yksityisyydensuojaan, olkaa yhteydessä meihin perusteellisin kuvauksin ja pyrimme parhaamme mukaan auttamaan teitä ja ratkomaan teidän ongelmanne.

7.1. Liiketoimintamme muuttuu jatkuvasti joten myös yksityisyys sekä tietosuojamme saattavat muuttua samassa. Asiakkaan on hyvä sirloin tällöin tarkistaa verkkosivustomme kautta mikäli kyseisiin asiohin on tullut muutoksia. Mikäli muutoin ei mainita, sivustomme nykyinen tietosuojamme soveltuu kaikkeen olemassaolevaan asiakastietoomme. Seisomme sanojemme takana. Emme koskaan tee muutoksia käytäntöihimme, jotka muuttaisivat prosessiamme turvattomammaksi aikaisemmin taikka tulevaisuudessa kerättyjen asiakastietojen suhteen.

 

Uutiskirjeen säännöt

Kun tilaat uutiskirjeen, me, Huonekalut1.fi, lisäämme sähköpostiosoitteesi vastaavalle postituslistalle. Kun se on listalla, tiedämme, että voimme lähettää sinulle uutiskirjeemme. Voit aina poistaa sähköpostiosoitteesi listalta. Voit tehdä sen klikkaamalla "Peruuta uutiskirjeemme tilaus" linkkiä, jonka löydät meidän uutiskirjeestä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@huonekalut1.fi. Voimme käyttää kolmannen osapuolen sähköpostipalvelua (Mailerlite) uutiskirjeiden lähettämiseen. Huomaa kuitenkin, että sähköpostipalvelut ovat toisistaan riippumattomia. Jos päätät peruuttaa uutiskirjeemme, saat edelleen asiakastiliin liittyviä sähköpostiviestejä (kuten tilaukseen liittyviä ilmoituksia, salasanan vaihtamiseen liittyviä ohjeita jne). Jos päätät, ettet enää halua käyttää verkkokauppaamme palveluita ja haluaisit poistaa henkilötietosi tietokannastamme (tai jos haluat saada kaikki tilillesi liittyvät henkilökohtaiset tiedot), lähetä sähköpostia osoitteeseen info@huonekalut1.fi. Jos uskot, että henkilötietojasi on käytetty väärin, Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Olemme velvolliset ilmoittamaan asiakkaamme uudistuneen EU:n yleisen tietosuojalainsäädännön muutoksista emme todellisuudessa aio käyttää tietojasi väärin.